Mapping SL functions wonky in Ableton 9?

Using SL inside Ableton Live

Moderator: jesse

Mapping SL functions wonky in Ableton 9?

Postby ThomasWincek » Fri Jul 26, 2013 3:58 pm

So, when I hit configure and press the "record" button in SL, the function for "undo" shows up, and things just get wilder from there. Is there a way to force-map certain functions of SL? Also when it does work, instead of registering each midi note hit as a new iteration of the function it's mapped to (so if you hit record when it's recording, it'll stop recording but the loop will play), it will actually stop the looper. What is going on? Going nuts over here.
ThomasWincek
 
Posts: 3
Joined: Fri Oct 29, 2010 5:45 pm

Re: Mapping SL functions wonky in Ableton 9?

Postby astral harmonics » Wed Sep 11, 2013 11:35 pm

I am having the same issues. Which version of SooperLooper are you running? I am still running Snow Leopard, and can't use the newest version of S.L., so I am wondering if that is part of the issue....
astral harmonics
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 11, 2013 11:30 pm


Return to Ableton Live

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron